RING OSS - 08-124 200 25

Flyttfirma Stockholm

RING OSS - 08-124 200 25

Flyttfirma Stockholm

Vår flyttfirma i Stockholm har personal med stor kunskap om flytt och montering.

Med över 22 års erfarenhet som flyttfirma i Stockholm är vi experter på snabba och säkra flyttningar av kontor och bohag. Tack vare våra många goda rekommendationer har vi också ett tydligt kvitto på att våra kunder är nöjda med det arbete vi utför. Vår gedigna erfarenhet som flyttfirma i Stockholm gör att vi arbetar snabbt och effektivt, något som även gör att priset för att anlita oss som flyttfirma i Stockholm är överkomligt och prisvärt.   

Ska du anlita en flyttfirma i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete. 

Prisvärd och erfaren flyttfirma i Stockholm

Att flytta ska vara enkelt, och med oss som flyttfirma i Stockholm lever vi upp det målet. Oavsett om det handlar om en lägenhet, ett större kontor eller en hel villa. Vi kan hjälpa dig med hela processen, från att packa ditt bohag till transport, uppackning, möblering samt flyttstädning. Med våra prisvärda tjänster och erfarna personal kan du känna dig trygg med anlita oss som flyttfirma i Stockholm. Som en säker flyttfirma i Stockholm är dessutom ditt bohag försäkrat via Alandia under flytten. Har du dyrare saker i ditt bohag, så som dyr konst eller keramik, är det alltid bra att kontakta oss på förhand så vi kan säkerställa att försäkringen täcker detta.

Ditt bobag är försäkrat hos Alandia när du anlitar oss som flyttfirma i Stockholm.

 

Vi levererar utifrån kundens egna önskemål

Oavsett om du är i behov av en helhetslösning eller enbart en flyttbil så finns vi här för att hjälpa resan till ditt nya hem på traven. Vi är en flexibel flyttfirma i Stockholm som erbjuder flera upplägg och tjänster – allt utefter kundens egna önskemål och behov. För att säkerställa att flyttdagen går så smidigt som möjligt kan vi ibland göra en besiktning på platsen, detta om flytten är omfattande eller om någon av adresserna är svåra att komma fram till med lastbil. Vill du ha hjälp med flytten men föredrar att packa ihop din bostad själv kan vi erbjuda lån av flyttkartonger i god tid innan flytten. Men som kunnig flyttfirma i Stockholm erbjuder vi såklart även helhetslösningar som gör att du kan få hjälp att packa ihop ditt bohag av erfarna packmästare. Har du bara lite bohag kan även packning och flytt ske på samma dag, om så önskas. Då vi som flyttfirma i Stockholm också erbjuder flyttstädning kan vi samma dag som flytten sker alternativt dagen efter komma förbi med en städfirma som gör ert före detta hem skinande rent inför de nya ägarnas ankomst.