RING OSS - 08-124 200 25

Flyttfirma Stockholm

RING OSS - 08-124 200 25

Flyttstädning

Som flyttfirma i Stockholm erbjuder vi även flyttstädning i Stockholm.

I slutet av varje flytt är det dags för en flyttstädning. För många kan detta vara det absolut tråkigaste momentet med att flytta. För dig som vill slippa att skrubba rent ugnen och istället kunna fokusera på att komma till ro i ditt nya hem kan det därför vara smidigt att låta din flyttfirma i Stockholm även ta hand om städningen. Vår flyttfirma i Stockholm samarbetar med pålitliga och noga utvalda partners som tar hand om alla våra flyttstädningar. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi som flyttfirma i Stockholm även hjälper till med flyttstädning.

Flyttfirma i Stockholm som även utför flyttstädning

För att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss som både flyttfirma i Stockholm och för din flyttstädning erbjuder vi alltid nöjd-kund-garanti. Vår professionella personal synkar flyttstädningen med flytten, allt för att din flytt ska rulla på så snabbt och smidigt som möjligt. När vi gjort en komplett flyttstädning av din gamla bostad har du, enligt vår nöjd-kund-garanti, alltid möjlighet att få eventuella brister åtgärdade inom loppet av fem dagar. Vi anser inte vårt arbete slutfört förrän du som kund är nöjd med slutresultatet.

När vi gör ett flyttstäd utgår vi från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning. Detta innebär att vår flyttfirma i Stockholm noga städar igenom alla skrymslen och vrår i lägenheten och gör den i perfekt skick för de nya ägarnas ankomst. Så ta hjälp av en professionell flyttfirma i Stockholm och låt oss städa ditt boende vid din nästa flytt.

RUT-avdrag vid flyttstädning

Tack vare RUT-avdrag behöver du bara betala för halva flyttstädningen när du anlitar vår flyttfirma i Stockholm.

För att nyttja RUT-avdraget för flyttstädning måste du:

  • Vara över 18 år vid beskattningsårets utgång.
  • Bo i Sverige eller betala skatt i Sverige för minst 90 procent av din totala inkomst.
  • Betala för arbetet före årsskiftet för att avdraget ska komma med i din deklaration året efter.
  • Inte ha dragit av på RUT-avdraget mer än 50.000 kronor under innevarande år.
  • Betala tillräckligt med skatt för att kunna få dra av för rutarbete.

Priset på flyttstädningen beräknas till största delen på antal kvadratmeter du önskar få städat. Vill du att vi räknar på vad just din flyttstädning kan komma att kosta? Kontakta vår flyttfirma i Stockholm så ger vi dig en offert!