RING OSS - 08-124 200 25

Flyttfirma Stockholm

RING OSS - 08-124 200 25

Kontorsflytt

Vår erfarna flyttfirma i Stockholm hjälper till med kontorsflytt i Stockholm.

Är det dags för ditt företag att byta kontor? Anställ en säker och kunnig flyttfirma i Stockholm för att lösa er flytt. Vi är lyhörda för de önskemål och behov just ditt företag har i er kontorsflytt. Tillsammans ser vi till att resan till de nya lokalerna går enkelt, snabbt och smidigt. Så ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm med fina kundrecensioner och prisvärda tjänster! 

Behöver ditt företag hjälp med kontorsflytt? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi som erfaren flyttfirma i Stockholm hjälper till!

En flyttfirma i Stockholm som tar kontorsflytt på allvar

Börjar ditt kontor växa ur sina lokaler? Att anlita en professionell flyttfirma i Stockholm sparar företaget värdefull tid. Tid som ni istället kan lägga på verksamhet. Dessutom hjälper vår skickliga personal dig att snabbare komma igång på ditt nya kontor. Behöver ni hjälp med att installera och koppla upp IT-utrustningen i er nya lokal? Vår IT-personal kan såklart även fixa detta! Allt för att ert företag ska ha en strålande start på er nya adress!

Dags för kontorsflytt? Vi hjälper er!

Vi har resurserna för att din företagsflytt ska gå smidigt som det bara är möjligt. Varje företagsflytt är unik och som flyttfirma i Stockholm skräddarsyr vi din flytt från start till mål.

Så hur går du som företagare då tillväga när du ska anlita oss som flyttfirma i Stockholm? Du börjar med att beskriva ditt företags behov och dina kontaktuppgifter. Vi återkommer sedan och bokar in en tid där vi tillsammans går igenom hur vi genomför din kontorsflytt så smidig som möjligt. Vi lämnar efter detta, i de fall det är möjligt, ett fast pris på vad flytten kan komma att kosta. 

Som kunnig flyttfirma i Stockholm hjälper till med:

  • Flyttmaterial – ni får i god tid innan flytten tillgång till flyttkartonger, flyttmaterial, märklappar och annat ni kan behöva.

  • Flyttstädning – vi erbjuder flyttstädning till bra pris. Vill ni fortsatt ha städning på kontoret? Vi kan erbjuda ert företag löpande kontorsstädning.

  • Möbelmontering – på vår flyttfirma i Stockholm har vi utbildade möbelmontörer som hjälper er med att montera ned och upp skrivbord, stolar, tavlor och annat ni kan tänkas behöva.

  • Magasinering – vi erbjuder förvaring och magasinering under flytten. 

  • IT-utrustning – vi hjälper till med in- och urkoppling av IT-utrustning. Ett arbete som sker i samarbete med vår eller er IT-personal. 

  • Återvinning– vår flyttfirma i Stockholm hjälper även till med återvinning av gamla möbler och annat som ni inte längre är i behov av.