RING OSS - 08-124 200 25

Flyttfirma Stockholm

RING OSS - 08-124 200 25

Om oss

Prisvärd och pålitlig flyttfirma i Stockholm hjälper dig med flytten.

A-J Express Service AB har sedan företagets start 1999 varit en trygg och pålitlig flyttfirma i Stockholm. Tillsammans med vår erfarna personal hjälper vi dig snabbt och enkelt dig att byta bostad eller göra en kontorsflytt. Vi erbjuder dessutom flera olika flyttjänster för både privatpersoner och företag – allt för att du lätt ska kunna hitta ett bra alternativ som passar just din plånbok och önskemål. Vi är det givna valet av flyttfirma i Stockholm.

Behöver du anlita en flyttfirma i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Din lokala flyttfirma i Stockholm 

Varje dag flyttar någon in i sitt nya hem. Som din lokala flyttfirma i Stockholm finns vi med och hjälper dig och ditt bohag hela vägen fram till din nya bostad. Med flera år i branschen är vi en erfaren och pålitlig flyttfirma i Stockholm som har stor känsla för kundservice. Vi innehar givetvis alla tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma i Stockholm. 

Som helhetsleverantör hjälper vi våra kunder med packning, transport, magasinering och flyttstädning. Allt medan du kan fokusera på det roliga och spännande med att byta bostad! Alla våra flyttar är dessutom försäkrade via Alandia. Detta för att du under hela flytten ska känna dig trygg med att vår flyttfirma i Stockholm fraktar dina dyrbara värdesaker. Genom att ta hjälp av en professionell flyttfirma i Stockholm går resan till det nya hemmet eller kontoret snabbt och smidigt – allt till ett bra och förmånligt pris! 

Vårt trevliga bemötande och höga service har även gjort att vi år efter år blivit utsedda till en rekommenderad flyttfirma i Stockholm av sajten Reco.se, Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. 

Rekommenderad flyttfirma i Stockholm 2017.           Rekommenderad flyttfirma i Stockholm 2018.       Rekommenderad flyttfirma i Stockholm 2019.        Rekommenderad flyttfirma i Stockholm 2020.

Vi erbjuder kontorsflytt för företag

Vår flyttfirma i Stockholm hjälper inte bara privatpersoner – vi är även en hjälpande hand för företag som ska byta till nya lokaler. På vår meritlista över tidigare arbeten har vi många nöjda företagskunder. Som flyttfirma i Stockholm har vi bland annat hjälpt Addidas, Good Year, Moderna försäkringar, Kanal 5 (numera discovery+), Aon och Carlsberg att flytta in i nya kontorslokaler.